ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Το Ομορφιά &Υγεία είναι μια έκδοση της ΟΝΕ εκδοτικής, επιμελημένη και δημιουργημένη για την γυναίκα του σήμερα που έχει άποψη.

Από το πρώτο τεύχους του κέρδισε τις αναγνώστριες. Περιέχει ενδιαφέροντα άρθρα με εποχιακή θεματολογία, γραμμένα από αξιόλογη δημοσιογραφική ομάδα. Μια πολυτελείς έκδοση, που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε κορυφαία ονόματα, της ομορφιάς και άλλων θεμάτων ειδικού ενδιαφέροντος.

Σήμερα που είμαστε “βυθισμένοι” στην ψηφιακή εποχή, όπου με το πάτημα ενός συνδέσμου, έχουμε πρόσβαση σε ατελείωτες απόψεις, το περιοδικό μας εγινε ψηφιακό.Το site μας, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά, αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντα των αναγνωστών μας και τον πολυτελές τρόπο ζωής τους.

Εάν εκπροσωπείτε μια επιχείρηση ομορφιάς ή υγείας και επιθυμείτε να διαφημιστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλ.: 210.6984280-1
Email: oneadv@otenet.gr, oneadve1@gmail.com

Διαβάστε ακόμα

Πρόσφατα άρθρα

…για την υγεία των οστών σας

Η υγεία των οστών είναι ένα σημαντικό μέρος της γενικής υγείας, οπότε όλοι πρέπει να προσέχουμε σοβαρά την υγεία των οστών και να περνουμε...

Ανδρική ομορφιά: φροντίστε τη γενειάδα σας

Η προσοχή στην εμφάνισή μας δεν είναι πλέον προνόμιο θηλυκό, ακόμη και οι άνδρες, σωστά, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή τους. Η ομορφιά, λοιπόν,...

Επιλέγοντας κούρεμα

Απλό, κοντό, κλασικό, μοντέρνο, κομψό κούρεμα, πόσο όμως ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας; Μπορεί οι τάσεις της μόδας να αλλάζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν όλοι να δοκιμάσουν όλα τα κουρέματα και να δείχνουν εντυπωσιακοί.

Διατροφή Vegan: τα οφέλη για την υγεία

Σήμερα θα μιλήσουμε για το χορτοφαγική διατροφή και αν αυτή έχει οφέλη για την υγεία μας, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν το να ζεις μόνο με φρούτα και λαχανικά είναι πραγματικά καλό; Η υγιεινή vegan διατροφή είναι απολύτως “δυνατή”, μόνο εάν αυτή εφαρμόζεται σωστά και εάν γίνεται με ισορροπημένο τρόπο.

ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια. Η φρεσκάδα & η...