ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το να γίνεις μέλος του όμορφου κόσμου μας σημαίνει οτι θα εργάζεστε για να προσφέρεις μια ποιοτική ενημέρωση στους αναγνώστες μας.

Στόχος μας δεν είναι μόνο να ενημερώνουμε, αλλά και να οδηγούμε με τις προτάσεις μας, το διαφημιζόμενο προϊόν ή την υπηρεσία πιο κοντά στον τελικό καταναλωτή. Εάν μοιράζεστε τις αξίες και τους στόχους μας, θα μπορούσε να είσαστε το σωστό άτομο για εμάς.

H υποψήφια πρέπει να είναι επικοινωνιακή και να έχει : ευγένεια, γρήγορη αντίληψη, θετική διάθεση,φιλοδοξία και δυναμισμό. Θα υποστηρίξει τη διαχείριση των πελατών σε όλα τα ψηφιακά μέσα του ομίλου, τα έντυπα και τα sites, καθώς και στη διεξαγωγή νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η γνώση στους τομείς: υγείας, ομορφιας, διατροφής, γάμου, σπιτιού, θα ληφθεί υπόψη.

Για να υποβάλετε το βιογραφικό σας: Email: oneadv@otenet.gr, oneadve1@gmail.com

Διαβάστε ακόμα

Πρόσφατα άρθρα

…για την υγεία των οστών σας

Η υγεία των οστών είναι ένα σημαντικό μέρος της γενικής υγείας, οπότε όλοι πρέπει να προσέχουμε σοβαρά την υγεία των οστών και να περνουμε...

Ανδρική ομορφιά: φροντίστε τη γενειάδα σας

Η προσοχή στην εμφάνισή μας δεν είναι πλέον προνόμιο θηλυκό, ακόμη και οι άνδρες, σωστά, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή τους. Η ομορφιά, λοιπόν,...

Επιλέγοντας κούρεμα

Απλό, κοντό, κλασικό, μοντέρνο, κομψό κούρεμα, πόσο όμως ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας; Μπορεί οι τάσεις της μόδας να αλλάζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν όλοι να δοκιμάσουν όλα τα κουρέματα και να δείχνουν εντυπωσιακοί.

Διατροφή Vegan: τα οφέλη για την υγεία

Σήμερα θα μιλήσουμε για το χορτοφαγική διατροφή και αν αυτή έχει οφέλη για την υγεία μας, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν το να ζεις μόνο με φρούτα και λαχανικά είναι πραγματικά καλό; Η υγιεινή vegan διατροφή είναι απολύτως “δυνατή”, μόνο εάν αυτή εφαρμόζεται σωστά και εάν γίνεται με ισορροπημένο τρόπο.

ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια. Η φρεσκάδα & η...