Κοιλιά…η σφριγηλή

Παλαιότερα το ενδιαφέρον ήταν συγκεντρωμένο κυρίως στα κάτω άκρα και στις γύρω περιοχές. Σήμερα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετατοπίστηκε προς τα πάνω και προς το «κέντρο».

 

Οι πασαρέλες πλημμύρισαν από  λεπτά  μοντέλα με ολόισιο στομάχι και σφιχτούς μυς που επιδεικνύουν τους νεανικούς και γυμνασμένους κοιλιακούς τους φορώντας αραχνοΰφαντα μπλουζάκια ή παντελόνια και φούστες που αφήνουν την κοιλιά και τη μέση έξω. Και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα. Γιατί δεν υπάρχει γυναίκα, άνω των πρώτων- αντα που απεχθάνεται να αποκαλύψει δυο μέρη του σώματος, τα μπράτσα και την κοιλιά. Μην αναρωτιέστε γιατί η μέση-δακτυλίδι και οι σφικτές κοιλίτσες θέλουν τόσες θυσίες. Απλά ότι βάζουμε στο στόμα μας σταματάει στη περιοχή της κοιλιάς και βέβαια…βολεύεται εκεί. Όχι στη τεμπελιά: Για να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα, ακολουθήστε τις συμβουλές μας, οι οποίες συγκεντρώνονται στη κοιλία.

  • Βελτιώστε την εικόνα σας, απλά, με το να στέκεστε σωστά. Εξασκηθείτε στο πώς να στέκεστε καλύτερα, τεντώνοντας το σώμα σας από τη μέση και πάνω. Τελειοποιώντας αυτή τη στάση, θα δείχνετε τουλάχιστον 5 πόντους πιο λεπτή και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ
  • Μοιράστε εξίσου και στα δύο πόδια σας, το βάρος σας. Γείρετε απαλά στον ένα γοφό και αμέσως θα δείτε τη μέση σας να λεπταίνει. Εξ’ άλλου η στάση αυτή είναι αρχοντική και ιδιαίτερα σέξι.
  • Βλέπετε από όλους τους μυς που γυμνάζουμε, οι κοιλιακοί είναι οι τελευταίοι που ξεχωρίζουν και αν τολμήσουμε να σταματήσουμε τη γυμναστική, οι κοιλιακοί είναι οι πρώτοι που χαλαρώνουν. Τα στοιχεία που μας δίνουν οι ειδικοί μιλούν για αύξηση στη ζήτηση της λιποαναρρόφησης στη κοιλιά. Σε αυτή την αύξηση κυρίως αιτία είναι η καθιστική δουλειά και η έλλειψη περιπάτου.

  • Παίζει ρόλο και η διατροφή, αφού πολλά προβλήματα πέψης είναι υπεύθυνα για φουσκώματα. Γι’ αυτό αποφεύγετε να χάνετε γεύματα, τρώτε αργά, περιοριστείτε τα αναψυκτικά και πίνετε πολύ νερό για να διευκολύνετε τη λειτουργία του εντέρου.
  • Όχι, στο πολύ ζεστό πρωινό καφέ ή στο γάλα αν σας ενοχλεί. Μπορείτε αυτό να το αντικαταστήσετε με λευκό τυρί και γιαούρτι. Όχι στα φρούτα με φλούδα και στο πολύ αλάτι που ευθύνεται για την κατακράτηση των υγρών.
  • Όχι μασάζ από «άσχετους» γιατί το λίπος είναι πολύ «ευαίσθητο». Το μασάζ πρέπει να γίνεται πάντα από ειδικούς. Επίσης η φροντίδα της περιοχής με ειδικά προϊόντα πρέπει να γίνεται συστηματικά με ελαφρές κινήσεις μασάζ.

Διαβάστε ακόμα

Πρόσφατα άρθρα

…για την υγεία των οστών σας

Η υγεία των οστών είναι ένα σημαντικό μέρος της γενικής υγείας, οπότε όλοι πρέπει να προσέχουμε σοβαρά την υγεία των οστών και να περνουμε...

Ανδρική ομορφιά: φροντίστε τη γενειάδα σας

Η προσοχή στην εμφάνισή μας δεν είναι πλέον προνόμιο θηλυκό, ακόμη και οι άνδρες, σωστά, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή τους. Η ομορφιά, λοιπόν,...

Επιλέγοντας κούρεμα

Απλό, κοντό, κλασικό, μοντέρνο, κομψό κούρεμα, πόσο όμως ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας; Μπορεί οι τάσεις της μόδας να αλλάζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν όλοι να δοκιμάσουν όλα τα κουρέματα και να δείχνουν εντυπωσιακοί.

Διατροφή Vegan: τα οφέλη για την υγεία

Σήμερα θα μιλήσουμε για το χορτοφαγική διατροφή και αν αυτή έχει οφέλη για την υγεία μας, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν το να ζεις μόνο με φρούτα και λαχανικά είναι πραγματικά καλό; Η υγιεινή vegan διατροφή είναι απολύτως “δυνατή”, μόνο εάν αυτή εφαρμόζεται σωστά και εάν γίνεται με ισορροπημένο τρόπο.

ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια. Η φρεσκάδα & η...