Ξέρετε να μακιγιάρετε σωστά τα μάτια σας;

Το μακιγιάζ των ωραίων ματιών τραβά βέβαια την προσοχή. Με λίγη όμως βοήθεια μπορούν και τα λιγότερο ωραία μάτια να γίνουν τέλεια! Ακολουθείστε τις οδηγίες στα σκίτσα που ακολουθούν, και… καλή επιτυχία!

 

Μικρά και βαθουλωτά

κάντε τα να φαίνονται πιο έξω απλώνοντας στο βλέφαρο ανοιχτή σκιά. Αποφύγετε τα σκούρα χρώματα, τα σκοτεινά και τα χρώματα της γης… θα κάνουν τα μάτια να φαίνονται πως βρίσκονται ακόμα πιο βαθιά.

Πολύ στρογγυλά

Δώστε τους μήκος με μολύβι για τα μάτια. Τραβήξτε μια λεπτή γραμμή στη ρίζα του επάνω και κάτω βλεφάρου χωρίς να ενώσετε τις δύο γραμμές στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Μάτια πολύ μακριά το ένα από το άλλο

Μικρύνετε την μεταξύ τους απόσταση χρησιμοποιώντας σκιά που θα την απλώσετε αρχίζοντας από κοντά στη μύτη και σταματώντας στο μέσον του βλεφάρου.

Μάτια που προεξέχουν

Για να τα κάνετε να φαίνονται πιο επίπεδα, απλώστε πρώτα ανοικτή σκιά κάτω από τα φρύδια. Μετά συνδυάστε την με μια πιο σκούρα που θα την απλώσετε στο βλέφαρο.

Μάτια πεσμένα

Για να ανορθώσετε τα πεσμένα βλέφαρα, απλώστε στο βλέφαρο σκιά σε σκούρα απόχρωση αρχίζοντας με μια λεπτή γραμμή στη βάση της μύτης που θα την φαρδύνετε προς τα πάνω προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Στενά αμυγδαλωτά

Τα καταλληλότερα χρώματα είναι τα απαλά (μοβ, γκρι, το χρώμα της τέφρας) όταν τα ταιριάζετε με λευκό χρώμα που θα το απλώσετε κάτω από το τόξο του φρυδιού.

Πολύ κοντά το ένα με το άλλο

Φαρδύνετε την μεταξύ τους απόσταση χρησιμοποιώντας ανοιχτή σκιά κοντά στη μύτη και σκουρότερη απόχρωση στο εξωτερικό μισό μέρος του βλεφάρου.

Διαβάστε ακόμα

Πρόσφατα άρθρα

…για την υγεία των οστών σας

Η υγεία των οστών είναι ένα σημαντικό μέρος της γενικής υγείας, οπότε όλοι πρέπει να προσέχουμε σοβαρά την υγεία των οστών και να περνουμε...

Ανδρική ομορφιά: φροντίστε τη γενειάδα σας

Η προσοχή στην εμφάνισή μας δεν είναι πλέον προνόμιο θηλυκό, ακόμη και οι άνδρες, σωστά, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή τους. Η ομορφιά, λοιπόν,...

Επιλέγοντας κούρεμα

Απλό, κοντό, κλασικό, μοντέρνο, κομψό κούρεμα, πόσο όμως ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας; Μπορεί οι τάσεις της μόδας να αλλάζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν όλοι να δοκιμάσουν όλα τα κουρέματα και να δείχνουν εντυπωσιακοί.

Διατροφή Vegan: τα οφέλη για την υγεία

Σήμερα θα μιλήσουμε για το χορτοφαγική διατροφή και αν αυτή έχει οφέλη για την υγεία μας, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν το να ζεις μόνο με φρούτα και λαχανικά είναι πραγματικά καλό; Η υγιεινή vegan διατροφή είναι απολύτως “δυνατή”, μόνο εάν αυτή εφαρμόζεται σωστά και εάν γίνεται με ισορροπημένο τρόπο.

ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια. Η φρεσκάδα & η...