Ξέρετε να μακιγιάρετε σωστά τα μάτια σας;

Το μακιγιάζ των ωραίων ματιών τραβά βέβαια την προσοχή. Με λίγη όμως βοήθεια μπορούν και τα λιγότερο ωραία μάτια να γίνουν τέλεια! Ακολουθείστε τις οδηγίες στα σκίτσα που ακολουθούν, και… καλή επιτυχία!

 

Μικρά και βαθουλωτά

κάντε τα να φαίνονται πιο έξω απλώνοντας στο βλέφαρο ανοιχτή σκιά. Αποφύγετε τα σκούρα χρώματα, τα σκοτεινά και τα χρώματα της γης… θα κάνουν τα μάτια να φαίνονται πως βρίσκονται ακόμα πιο βαθιά.

Πολύ στρογγυλά

Δώστε τους μήκος με μολύβι για τα μάτια. Τραβήξτε μια λεπτή γραμμή στη ρίζα του επάνω και κάτω βλεφάρου χωρίς να ενώσετε τις δύο γραμμές στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Μάτια πολύ μακριά το ένα από το άλλο

Μικρύνετε την μεταξύ τους απόσταση χρησιμοποιώντας σκιά που θα την απλώσετε αρχίζοντας από κοντά στη μύτη και σταματώντας στο μέσον του βλεφάρου.

Μάτια που προεξέχουν

Για να τα κάνετε να φαίνονται πιο επίπεδα, απλώστε πρώτα ανοικτή σκιά κάτω από τα φρύδια. Μετά συνδυάστε την με μια πιο σκούρα που θα την απλώσετε στο βλέφαρο.

Μάτια πεσμένα

Για να ανορθώσετε τα πεσμένα βλέφαρα, απλώστε στο βλέφαρο σκιά σε σκούρα απόχρωση αρχίζοντας με μια λεπτή γραμμή στη βάση της μύτης που θα την φαρδύνετε προς τα πάνω προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Στενά αμυγδαλωτά

Τα καταλληλότερα χρώματα είναι τα απαλά (μοβ, γκρι, το χρώμα της τέφρας) όταν τα ταιριάζετε με λευκό χρώμα που θα το απλώσετε κάτω από το τόξο του φρυδιού.

Πολύ κοντά το ένα με το άλλο

Φαρδύνετε την μεταξύ τους απόσταση χρησιμοποιώντας ανοιχτή σκιά κοντά στη μύτη και σκουρότερη απόχρωση στο εξωτερικό μισό μέρος του βλεφάρου.

Διαβάστε ακόμα

Discover

Sponsor

Πρόσφατα άρθρα

ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια. Η φρεσκάδα & η...

MEGA ΦΡΟΥΤΟΑΓΟΡΑ KATSELIS

Στο MEGA ΦΡΟΥΤΟΑΓΟΡΑ KATSELIS, η οικογένεια μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μαναβικής εδώ και τρεις γενιές. Πάντοτε με γνώση και αγάπη για το αντικείμενο...

Edem

10 Λόγοι Που Κάνουν Ιδανικά Τα Προϊόντα Εδέμ Διαθέτει μεγάληποικιλία σε υλικά για τη δημιουργία υπέροχων γευστικών συνδυασμών. Παρέχει έτοιμα υλικά πουμπορούν να χρησιμοποιηθούν από σεφ και νοικοκυρές στη...

ELIXIR SPA RETREAT

Μία όαση χαλάρωσης και ευεξίας που περιλαμβάνει ένα συγκρότημα 350 τ.μ., σε ένα εξαίσιο τοπίο 5 στρεμμάτων με όμορφα διαμορφωμένους κήπους, πευκοδάσος και συγκλονιστική...

Alkyon Hotel Resort & Spa

Το πολυτελές κέντρο ευεξίας ALKYON SPA CENTER, αποτελεί τη νέα επένδυση της διοίκησης του ξενοδοχείου Alkyon Hotel Resort & Spa που θέτει σαν πρωταρχικό...