12 συμβουλές για τη φροντίδα των μαλλιών.

 • Ο αφρός χτενίσματος είναι απαραίτητος, εάν έχετε λεπτή τρίχα.
 • Εάν το μέτωπό σας είναι μικρό σας ταιριάζει ή μακριά φράντζα.
 • Όταν φορμάρετε τα μαλλιά σας με τζελ, χρησιμοποιήστε και τα δάκτυλά σας για καλύτερα αποτελέσματα.
 • Νομίζεις πως μόνο η πλάτη σου χρειάζεται μασάζ; Το τριχωτό της κεφαλής θέλει το δικό του μερίδιο στην απόλαυση. Το μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, σου φτιάχνει την διάθεση και βοηθά όταν θες να μακρύνετε τα μαλλιά σας.
 • Τα extensions είναι ένα πρόσθετο προϊόν που χρειάζεται και αυτό τη συντήρησή του. Επιβάλλεται, λοιπόν, να επισκέπτεστε τουλάχιστον δύο φορές το μήνα τον κομμωτή σας.
 • Η τοποθέτηση των extensions σε μαλλιά καταστραμμένα και σπασμένα διορθώνει το εξωτερικό αποτέλεσμα και βοηθάει τα μαλλιά να αποκτήσουν τη δύναμή τους.

 • Η λακ κρατάει το χτένισμα στη θέση του. Ψεκάστε τα μαλλιά σας, κρατώντας το προϊόν σε απόσταση τουλάχιστον 25 εκατοστά μακριά από το κεφάλι σας. Μπορούμε επίσης να ψεκάσουμε με λακ τα ρόλεϊ για καλύτερα αποτελέσματα.
 • Αν τα μαλλιά σας παρουσιάζουν λιπαρότητα στις ρίζες και ψαλίδα στις άκρες, η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί με μια ήπια φόρμουλα σαμπουάν και με πολύ προσεκτική χρήση του κοντίσιονερ από τη μέση της τρίχας μέχρι την άκρη.
 • Αντί να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι,σας προτείνουμε να τυλίξετε μια πετσέτα πολύ σφιχτά γύρω από τα μαλλιά σας και αφήστε την μέχρι αυτά να στεγνώσουν. Είναι ένας απλός τρόπος για να κάνετε τα μαλλιά σας ίσια και απαλά.
 • Η επιλογή χρώματος για τα μαλλιά δεν είναι απλή υπόθεση. Για να καταλήξουμε για τι χρώμα μας πηγαίνει, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών μας, τον τρόπο ζωής μας, το ντύσιμό μας και το μακιγιάζ.
 • Μη χαμογελάτε όταν ο κομμωτής κόβει τη φράντζα γιατί με το χαμόγελο ανασηκώνεται το μέτωπο και υπάρχει κίνδυνος η φράντζα να κοπεί πολύ κοντή.
 • Ο σωστός τρόπος να χτενίζεις τα μαλλιά σου είναι να ξεκινάς 10 πόντους από τις άκρες και να προχωράς σταδιακά προς τα πάνω προκειμένου να μην τραυματίσεις το δέρμα του κεφαλιού και να ελαχιστοποιήσεις το σπάσιμο. Όταν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα, χτένισέ τα με μία αραιή χτένα αφού είναι εξαιρετικά επιρρεπή στο σπάσιμο.

Διαβάστε ακόμα

Πρόσφατα άρθρα

…για την υγεία των οστών σας

Η υγεία των οστών είναι ένα σημαντικό μέρος της γενικής υγείας, οπότε όλοι πρέπει να προσέχουμε σοβαρά την υγεία των οστών και να περνουμε...

Ανδρική ομορφιά: φροντίστε τη γενειάδα σας

Η προσοχή στην εμφάνισή μας δεν είναι πλέον προνόμιο θηλυκό, ακόμη και οι άνδρες, σωστά, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή τους. Η ομορφιά, λοιπόν,...

Επιλέγοντας κούρεμα

Απλό, κοντό, κλασικό, μοντέρνο, κομψό κούρεμα, πόσο όμως ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας; Μπορεί οι τάσεις της μόδας να αλλάζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν όλοι να δοκιμάσουν όλα τα κουρέματα και να δείχνουν εντυπωσιακοί.

Διατροφή Vegan: τα οφέλη για την υγεία

Σήμερα θα μιλήσουμε για το χορτοφαγική διατροφή και αν αυτή έχει οφέλη για την υγεία μας, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν το να ζεις μόνο με φρούτα και λαχανικά είναι πραγματικά καλό; Η υγιεινή vegan διατροφή είναι απολύτως “δυνατή”, μόνο εάν αυτή εφαρμόζεται σωστά και εάν γίνεται με ισορροπημένο τρόπο.

ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια. Η φρεσκάδα & η...