12 συμβουλές για τη φροντίδα των μαλλιών.

 • Ο αφρός χτενίσματος είναι απαραίτητος, εάν έχετε λεπτή τρίχα.
 • Εάν το μέτωπό σας είναι μικρό σας ταιριάζει ή μακριά φράντζα.
 • Όταν φορμάρετε τα μαλλιά σας με τζελ, χρησιμοποιήστε και τα δάκτυλά σας για καλύτερα αποτελέσματα.
 • Νομίζεις πως μόνο η πλάτη σου χρειάζεται μασάζ; Το τριχωτό της κεφαλής θέλει το δικό του μερίδιο στην απόλαυση. Το μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, σου φτιάχνει την διάθεση και βοηθά όταν θες να μακρύνετε τα μαλλιά σας.
 • Τα extensions είναι ένα πρόσθετο προϊόν που χρειάζεται και αυτό τη συντήρησή του. Επιβάλλεται, λοιπόν, να επισκέπτεστε τουλάχιστον δύο φορές το μήνα τον κομμωτή σας.
 • Η τοποθέτηση των extensions σε μαλλιά καταστραμμένα και σπασμένα διορθώνει το εξωτερικό αποτέλεσμα και βοηθάει τα μαλλιά να αποκτήσουν τη δύναμή τους.

 • Η λακ κρατάει το χτένισμα στη θέση του. Ψεκάστε τα μαλλιά σας, κρατώντας το προϊόν σε απόσταση τουλάχιστον 25 εκατοστά μακριά από το κεφάλι σας. Μπορούμε επίσης να ψεκάσουμε με λακ τα ρόλεϊ για καλύτερα αποτελέσματα.
 • Αν τα μαλλιά σας παρουσιάζουν λιπαρότητα στις ρίζες και ψαλίδα στις άκρες, η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί με μια ήπια φόρμουλα σαμπουάν και με πολύ προσεκτική χρήση του κοντίσιονερ από τη μέση της τρίχας μέχρι την άκρη.
 • Αντί να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι,σας προτείνουμε να τυλίξετε μια πετσέτα πολύ σφιχτά γύρω από τα μαλλιά σας και αφήστε την μέχρι αυτά να στεγνώσουν. Είναι ένας απλός τρόπος για να κάνετε τα μαλλιά σας ίσια και απαλά.
 • Η επιλογή χρώματος για τα μαλλιά δεν είναι απλή υπόθεση. Για να καταλήξουμε για τι χρώμα μας πηγαίνει, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το χρώμα της επιδερμίδας και των ματιών μας, τον τρόπο ζωής μας, το ντύσιμό μας και το μακιγιάζ.
 • Μη χαμογελάτε όταν ο κομμωτής κόβει τη φράντζα γιατί με το χαμόγελο ανασηκώνεται το μέτωπο και υπάρχει κίνδυνος η φράντζα να κοπεί πολύ κοντή.
 • Ο σωστός τρόπος να χτενίζεις τα μαλλιά σου είναι να ξεκινάς 10 πόντους από τις άκρες και να προχωράς σταδιακά προς τα πάνω προκειμένου να μην τραυματίσεις το δέρμα του κεφαλιού και να ελαχιστοποιήσεις το σπάσιμο. Όταν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα, χτένισέ τα με μία αραιή χτένα αφού είναι εξαιρετικά επιρρεπή στο σπάσιμο.

Διαβάστε ακόμα

Discover

Sponsor

Πρόσφατα άρθρα

ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια. Η φρεσκάδα & η...

MEGA ΦΡΟΥΤΟΑΓΟΡΑ KATSELIS

Στο MEGA ΦΡΟΥΤΟΑΓΟΡΑ KATSELIS, η οικογένεια μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μαναβικής εδώ και τρεις γενιές. Πάντοτε με γνώση και αγάπη για το αντικείμενο...

Edem

10 Λόγοι Που Κάνουν Ιδανικά Τα Προϊόντα Εδέμ Διαθέτει μεγάληποικιλία σε υλικά για τη δημιουργία υπέροχων γευστικών συνδυασμών. Παρέχει έτοιμα υλικά πουμπορούν να χρησιμοποιηθούν από σεφ και νοικοκυρές στη...

ELIXIR SPA RETREAT

Μία όαση χαλάρωσης και ευεξίας που περιλαμβάνει ένα συγκρότημα 350 τ.μ., σε ένα εξαίσιο τοπίο 5 στρεμμάτων με όμορφα διαμορφωμένους κήπους, πευκοδάσος και συγκλονιστική...

Alkyon Hotel Resort & Spa

Το πολυτελές κέντρο ευεξίας ALKYON SPA CENTER, αποτελεί τη νέα επένδυση της διοίκησης του ξενοδοχείου Alkyon Hotel Resort & Spa που θέτει σαν πρωταρχικό...