Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία ανδρικών κοστουμιών, το Alter Ego έχει γίνει σήμερα σημείο αναφοράς για ψώνια ανδρικών ρούχων. Αυτό το έργο ήταν δυνατό χάρη στις γνώσεις μας στη βιομηχανία της μόδας και στην επιλογή των καλύτερων ενδυμάτων και μαρκών που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε αξία για τα χρήματα μας έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, δίνουμε μεγάλη προσοχή στα υψηλά πρότυπα ποιότητας, εκτός από τις λογικές τιμές. Ως εκ τούτου, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε μια επιλογή από υψηλής ποιότητας σήματα ανδρικών ενδυμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων ελληνικών και διεθνών εμπορικών σημάτων, καθώς και ένα νέο τμήμα αφιερωμένο στις γυναίκες. Το κατάστημα περιλαμβάνει φυσικά ένα ευρύ φάσμα ανδρικών κοστουμιών, σμόκιν, casual ρούχα και γυναικεία ρούχα, εκτός από πλεκτά, μπλουζάκια πόλο, γραβάτες και αξεσουάρ.

Η Alter Ego είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα για κάθε γούστο και στιλ. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να είναι διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, για να απολαύσετε την εμπειρία αγορών σας ευχάριστη και ομαλή. Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο στυλ, το σχεδιασμό και το χρώμα σας με τη βοήθεια φίλτρων και να επιλέξετε την τέλεια εφαρμογή για εσάς. Για να προσθέσετε μια κομψότητα στα εξαρτήματά σας, το Alter Ego σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το κοστούμι σας.

Παύλου Μελά 36 – Θεσσαλονίκη
25ης Μαρτίου 12 – Νέα Ευκαρπία- Τηλ: +30 2310 681328
Ιωάννη Πασσαλίδη 85 –Καλαμαριά-Θεσσαλονίκη- Τηλ: +30 2310384288
Email:info@alteregofashion.gr

Πρόσφατα άρθρα

Οδηγός για την καλύτερη καθημερινή τσάντα!

Μια τσάντα που προσαρμόζεται στους ρυθμούς σας είναι απαραίτητη στην ντουλάπα σας είτε είστε γυναίκα καριέρας είτε μαμά είτε και τα δύο.

Αδυνατίστε…με όρεξη

Όλες ξέρουμε ότι για να χάσουμε βάρος πρέπει να περιοριζόμαστε σε τροφές που δεν παχαίνουν. Υπάρχουν όμως καλά νέα: Τα φαγητά που δεν περιέχουν πολλές θερμίδες δεν πρέπει κατ’ ανάγκη να είναι μονότονα και άνοστα.

Ξέρουμε για … να έχουμε

Ο Ιπποκράτης κάποτε έγραψε «Η τροφή σας να είναι το γιατρικό σας και το γιατρικό σας η τροφή σας».

Η δύναμη ζωής του σύμπαντος

Το Ρείκι σημαίνει «η δύνα­μη ζωής του σύμπαντος». Με άλλα λόγια, είναι η ενέργεια που κυλά μέσα σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.

Βελονισμός

Ο βελονισμός είναι μια μέθοδος που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα. Ανακαλύφθηκε δε πολύ πριν ανακαλύψουν οι επιστήμονες την Ανατομία και την Βιολογία και είναι ένα από τα μέσα θεραπείας της κινεζικής ιατρικής.