Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία ανδρικών κοστουμιών, το Alter Ego έχει γίνει σήμερα σημείο αναφοράς για ψώνια ανδρικών ρούχων. Αυτό το έργο ήταν δυνατό χάρη στις γνώσεις μας στη βιομηχανία της μόδας και στην επιλογή των καλύτερων ενδυμάτων και μαρκών που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε αξία για τα χρήματα μας έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, δίνουμε μεγάλη προσοχή στα υψηλά πρότυπα ποιότητας, εκτός από τις λογικές τιμές. Ως εκ τούτου, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε μια επιλογή από υψηλής ποιότητας σήματα ανδρικών ενδυμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων ελληνικών και διεθνών εμπορικών σημάτων, καθώς και ένα νέο τμήμα αφιερωμένο στις γυναίκες. Το κατάστημα περιλαμβάνει φυσικά ένα ευρύ φάσμα ανδρικών κοστουμιών, σμόκιν, casual ρούχα και γυναικεία ρούχα, εκτός από πλεκτά, μπλουζάκια πόλο, γραβάτες και αξεσουάρ.

Η Alter Ego είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα για κάθε γούστο και στιλ. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να είναι διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, για να απολαύσετε την εμπειρία αγορών σας ευχάριστη και ομαλή. Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο στυλ, το σχεδιασμό και το χρώμα σας με τη βοήθεια φίλτρων και να επιλέξετε την τέλεια εφαρμογή για εσάς. Για να προσθέσετε μια κομψότητα στα εξαρτήματά σας, το Alter Ego σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το κοστούμι σας.

Παύλου Μελά 36 – Θεσσαλονίκη
25ης Μαρτίου 12 – Νέα Ευκαρπία- Τηλ: +30 2310 681328
Ιωάννη Πασσαλίδη 85 –Καλαμαριά-Θεσσαλονίκη- Τηλ: +30 2310384288
Email:info@alteregofashion.gr

Πρόσφατα άρθρα

Διαζύγιο μετά τα 50: Τι αλλάζει;

Σε ένα διαζύγιο οι περισσότεροι αισθανόμαστε άσχημα γιατί κανένας από εμάς δεν «διδάσκεται» τι πρέπει να κάνει στην συνέχεια. Αστείο, δεν είναι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Το Ομορφιά &Υγεία είναι μια έκδοση της ΟΝΕ εκδοτικής, επιμελημένη και δημιουργημένη για την γυναίκα του σήμερα που έχει άποψη.

Κοιλιά…η σφριγηλή

Παλαιότερα το ενδιαφέρον ήταν συγκεντρωμένο κυρίως στα κάτω άκρα και στις γύρω περιοχές. Σήμερα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετατοπίστηκε προς τα πάνω και προς το «κέντρο».

Η μάχη της επιδερμίδας με το χρόνο

Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στην πραγματική ηλικία και σ’ αυτή της επιδερμίδα σας.

Κατάθλιψη. Σύγχρονη μάστιγα γένους θηλυκού

Επιστρέφοντας στο σπίτι από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά ή αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα στην οικογένεια, μπορεί να πούμε στους δικούς μας ανθρώπους ότι νιώθουμε κατάθλιψη.