Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία ανδρικών κοστουμιών, το Alter Ego έχει γίνει σήμερα σημείο αναφοράς για ψώνια ανδρικών ρούχων. Αυτό το έργο ήταν δυνατό χάρη στις γνώσεις μας στη βιομηχανία της μόδας και στην επιλογή των καλύτερων ενδυμάτων και μαρκών που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε αξία για τα χρήματα μας έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, δίνουμε μεγάλη προσοχή στα υψηλά πρότυπα ποιότητας, εκτός από τις λογικές τιμές. Ως εκ τούτου, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε μια επιλογή από υψηλής ποιότητας σήματα ανδρικών ενδυμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων ελληνικών και διεθνών εμπορικών σημάτων, καθώς και ένα νέο τμήμα αφιερωμένο στις γυναίκες. Το κατάστημα περιλαμβάνει φυσικά ένα ευρύ φάσμα ανδρικών κοστουμιών, σμόκιν, casual ρούχα και γυναικεία ρούχα, εκτός από πλεκτά, μπλουζάκια πόλο, γραβάτες και αξεσουάρ.

Η Alter Ego είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα για κάθε γούστο και στιλ. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να είναι διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, για να απολαύσετε την εμπειρία αγορών σας ευχάριστη και ομαλή. Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο στυλ, το σχεδιασμό και το χρώμα σας με τη βοήθεια φίλτρων και να επιλέξετε την τέλεια εφαρμογή για εσάς. Για να προσθέσετε μια κομψότητα στα εξαρτήματά σας, το Alter Ego σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το κοστούμι σας.

Παύλου Μελά 36 – Θεσσαλονίκη
25ης Μαρτίου 12 – Νέα Ευκαρπία- Τηλ: +30 2310 681328
Ιωάννη Πασσαλίδη 85 –Καλαμαριά-Θεσσαλονίκη- Τηλ: +30 2310384288
Email:info@alteregofashion.gr

Πρόσφατα άρθρα

Πόνοι στις αρθρώσεις

Τα πόδια πονάνε και όχι άδικα, ιδιαίτερα αν έχουμε πάρει κιλά. Αν όχι,δεν φταίει πάντα ότι τα παρακάνατε στην άθληση ή στο περπάτημα ή αν πονάνε όλες οι αρθρώσεις, δεν ευθύνεται πάντα ένας ιός.

Διατροφή… για καλή υγεία

Η διατροφική αρμονία είναι αυτή που μας ομορφαίνει. Όπως ακριβώς οι μηχανές λειτουργούν με συγκεκριμένα συστατικά, έτσι και οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από μια διατροφή που θα αποτελείται από όλα τα βασικά διατροφικά στοιχεία, όπως: πρωτεΐνες, βιταμίνες, υδατάνθρακες, μεταλλικά άλατα κ.α.

Socho

“change the rules…” Στην εποχή που η ομορφιά του παλιού προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κοινό, και λίγα πράγματα του παρελθόντος έχουν καταφέρει να επιβιώσουν από...

Γυμναστήριο και υγεία

Όλοι γνωρίζετε εκείνο το υπέροχο αίσθημα ευεξίας ύστερα από κάποιο σπορ, που αρχίζετε να «νιώθετε» το σώμα σας και συνειδητοποιείτε την ύπαρξή του.