Στο Melina’s Beauty & Spa ενεργούμε με πελατοκεντρική προσέγγιση προσφέροντας υπηρεσίες χαλάρωσης και καλλωπισμού. Είναι ένα μέρος στο οποίο μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας, από μικρές λεπτομέρειες όπως είναι τα νύχια, μέχρι και αποτελεσματικές θεραπείες για την κυτταρίτιδα. Προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, και καταφέραμε να συνδυάσουμε ποιότητα υλικών και υπηρεσιών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη. Αυτό φυσικά δεν θα ήταν δυνατό με τη δική σας στήριξη. Έτσι οδηγούμαστε να δουλεύουμε με μεγαλύτερο πάθος γι αυτό που αγαπάμε πολύ. Την ομορφιά και την θηλυκότητα της γυναίκας πάντα με γνώμονα το αισθητικό αποτέλεσμα.

  • Mανικιούρ- Πεντικιούρ- Ονυχοπλαστική
  • Αποτρίχωση- Μακιγιάζ

 

Μελίνα Τσιαβού (Πτυχιούχος Αισθητικός)

Λεωφόρος Ηρακλείου 507,

Νέο Ηράκλειο, 141 22   |  Τηλ.: 210 2839 005

melinasbeautyspa

melinasbeautyspa

www.melinasbeauty.com

Πρόσφατα άρθρα

Μας ρωτάτε; Απαντάμε !

Εσείς ρωτάτε κι εμείς σας απαντάμε. Μπορείτε να διαβάσετε τις απορίες που έχουν χρήστες του site μας σχετικά με καθημερινά θέματα!

Γυμναστήριο και υγεία

Όλοι γνωρίζετε εκείνο το υπέροχο αίσθημα ευεξίας ύστερα από κάποιο σπορ, που αρχίζετε να «νιώθετε» το σώμα σας και συνειδητοποιείτε την ύπαρξή του.

Πονοκέφαλοι…διαφόρων καταστάσεων

Πολλοί πονοκέφαλοι προξενούνται μόνο σε ορισμένες κα­ταστάσεις ή έχουν σχέση με μια ειδική αίτια ή ασθένεια. Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε τους πιο κοινούς απ’  αυτούς:

Κατάθλιψη. Σύγχρονη μάστιγα γένους θηλυκού

Επιστρέφοντας στο σπίτι από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά ή αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα στην οικογένεια, μπορεί να πούμε στους δικούς μας ανθρώπους ότι νιώθουμε κατάθλιψη.

Μαλλιά – καλοκαίρι- ήλιος

Ανεξάρτητα, αν σας βρίσκουμε σε κάποια παραλία ή βρίσκεστε στην πόλη, το καλοκαίρι είναι μία χαρούμενη εποχή, αλλά και μία εποχή που ταλαιπωρεί τα μαλλιά.