ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια. Η φρεσκάδα & η ποιότητα είναι για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες, ώστε να είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας όταν αυτά βρίσκονται στο τραπέζι σας. Συνεργαζόμαστε κυρίως και αποκλειστικά με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Το κύριο μέλημα μας είναι η προώθηση εκείνων των προϊόντων που βελτιώνουν την υγεία μας, προϊόντα που βάζουμε πρώτα στο δικό μας οικογενειακό τραπέζι. Τα είδη παντοπωλείου μας προέρχονται από μικρές οικογενειακές καλλιέργειες (βιολογικές – οργανικές) από επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας και αποστέλλονται επίσης σε όλη την Ελλάδα.

Σε αποκλειστική συνεργασία με τα “Αγροκτήματα Μακρυδάκης” η Οδός Υγείας εκτός από τα δύο καταστήματά της σε Αγίους Αναργύρους και Περιστέρι, τώρα πλέον προσφέρει και τροφοδοσίες χονδρικής με αποθήκες-ψυγεία στο κέντρο της Αθήνας.

Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία μαζί με τις νέες τεχνολογίες στοχεύουμε στο να εξυπηρετούμε και τους καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους μέσω web, σε περιοχές που βρίσκονται πέραν της εμβέλειας των καταστημάτων μας. Εγγυώμαστε την παράδοση φρέσκων φρούτων και λαχανικών για όλη την Αττική, στην πόρτα σας με ένα κλικ σε ασυναγώνιστες τιμές. Υιοθετούμε και την πώληση με το τεμάχιο, για την πιο βέλτιστη εμπειρία αγοράς σας.

 

Κεντρικό: Δημοκρατίας 186, Άγιοι Ανάργυροι, τηλ. 2177020670

Υποκ/μα: Κωνσταντινουπόλεως 176, Περιστέρι, τηλ. 2114006067
facebook: Odosygeias

insta: odosygeias

www.odosygeias.com

Διαβάστε ακόμα

Πρόσφατα άρθρα

…για την υγεία των οστών σας

Η υγεία των οστών είναι ένα σημαντικό μέρος της γενικής υγείας, οπότε όλοι πρέπει να προσέχουμε σοβαρά την υγεία των οστών και να περνουμε...

Ανδρική ομορφιά: φροντίστε τη γενειάδα σας

Η προσοχή στην εμφάνισή μας δεν είναι πλέον προνόμιο θηλυκό, ακόμη και οι άνδρες, σωστά, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή τους. Η ομορφιά, λοιπόν,...

Επιλέγοντας κούρεμα

Απλό, κοντό, κλασικό, μοντέρνο, κομψό κούρεμα, πόσο όμως ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας; Μπορεί οι τάσεις της μόδας να αλλάζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούν όλοι να δοκιμάσουν όλα τα κουρέματα και να δείχνουν εντυπωσιακοί.

Διατροφή Vegan: τα οφέλη για την υγεία

Σήμερα θα μιλήσουμε για το χορτοφαγική διατροφή και αν αυτή έχει οφέλη για την υγεία μας, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν το να ζεις μόνο με φρούτα και λαχανικά είναι πραγματικά καλό; Η υγιεινή vegan διατροφή είναι απολύτως “δυνατή”, μόνο εάν αυτή εφαρμόζεται σωστά και εάν γίνεται με ισορροπημένο τρόπο.

ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΟΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και είδη παντοπωλείου τα τελευταία 20 χρόνια. Η φρεσκάδα & η...