Ξέρετε να μακιγιάρετε σωστά τα μάτια σας;

Το μακιγιάζ των ωραίων ματιών τραβά βέβαια την προσοχή. Με λίγη όμως βοήθεια μπορούν και τα λιγότερο ωραία μάτια να γίνουν τέλεια! Ακολουθείστε τις οδηγίες στα σκίτσα που ακολουθούν, και… καλή επιτυχία!

 

Μικρά και βαθουλωτά

κάντε τα να φαίνονται πιο έξω απλώνοντας στο βλέφαρο ανοιχτή σκιά. Αποφύγετε τα σκούρα χρώματα, τα σκοτεινά και τα χρώματα της γης… θα κάνουν τα μάτια να φαίνονται πως βρίσκονται ακόμα πιο βαθιά.

Πολύ στρογγυλά

Δώστε τους μήκος με μολύβι για τα μάτια. Τραβήξτε μια λεπτή γραμμή στη ρίζα του επάνω και κάτω βλεφάρου χωρίς να ενώσετε τις δύο γραμμές στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Μάτια πολύ μακριά το ένα από το άλλο

Μικρύνετε την μεταξύ τους απόσταση χρησιμοποιώντας σκιά που θα την απλώσετε αρχίζοντας από κοντά στη μύτη και σταματώντας στο μέσον του βλεφάρου.

Μάτια που προεξέχουν

Για να τα κάνετε να φαίνονται πιο επίπεδα, απλώστε πρώτα ανοικτή σκιά κάτω από τα φρύδια. Μετά συνδυάστε την με μια πιο σκούρα που θα την απλώσετε στο βλέφαρο.

Μάτια πεσμένα

Για να ανορθώσετε τα πεσμένα βλέφαρα, απλώστε στο βλέφαρο σκιά σε σκούρα απόχρωση αρχίζοντας με μια λεπτή γραμμή στη βάση της μύτης που θα την φαρδύνετε προς τα πάνω προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Στενά αμυγδαλωτά

Τα καταλληλότερα χρώματα είναι τα απαλά (μοβ, γκρι, το χρώμα της τέφρας) όταν τα ταιριάζετε με λευκό χρώμα που θα το απλώσετε κάτω από το τόξο του φρυδιού.

Πολύ κοντά το ένα με το άλλο

Φαρδύνετε την μεταξύ τους απόσταση χρησιμοποιώντας ανοιχτή σκιά κοντά στη μύτη και σκουρότερη απόχρωση στο εξωτερικό μισό μέρος του βλεφάρου.

Διαβάστε ακόμα

Πρόσφατα άρθρα

Απαλλαγείτε από το χαλαρό δέρμα στα μπράτσα

Η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση στα μπράτσα, είναι πολύ πιο διαδεδομένες από όσο φαίνεται. Αυτοί οι δύο επίμονοι εχθροί, δεν είναι εύκολο να καταπολεμηθούν...

Στυλιστικές συμβουλές

Κάθε γυναίκα, έστω και μια φορά, βρέθηκε μπροστά στην ντουλάπα της χωρίς να ξέρει τι να φορέσει. Η ντουλάπα είναι γεμάτη, δεν υπάρχει ελεύθερος...

Είστε 40+;

Φτάσατε τα 40 και έχετε πέσει σε βαριά μελαγχολία; Και όμως βρίσκεστε στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής σας, έχετε φτάσει ή κοντεύετε στην κορυφή της καριέρας σας και θέλετε και πρέπει να ξεχωρίζετε.

Υπολείμματα λαχανικών- φρούτων & ομορφιά

Όταν αναφερόμαστε στην προσωπική ομορφιά, τη συνδέουμε άμεσα με τη νεότητα. Δεν είναι όμως έτσι. Βέβαια δεν πρόκειται να σας πούμε πώς μπορείτε να...

Πονοκέφαλος και εναλλακτική θεραπεία

Πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από πονοκεφάλους και ημικρανίες, στρέφονται σε εναλλακτικούς, φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης. Μερικές φορές το «φάρμακο» είναι τόσο απλό, όσο το λάδι...